ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, Eνημερωτική Ημερίδα για το κοινό με θέμα: «Η Υγεία του Μαστού και η Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού». 

Ομιλητές ήταν η Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Καθ. κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα η οποία ανέπτυξε το θέμα «Κλινική Εξέταση. Διαγνωστικές Μέθοδοι διερεύνησης των παθήσεων του μαστού και χειρουργική αντιμετώπιση», ο Πλαστικός Χειρουργός κ. Γεώργιος Κόκκαλης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Πλαστική Αποκατάσταση του Μαστού μετά από Μαστεκτομή», η  Παθολογοανατόμος κ. Αντιγόνη Σουρλά η οποία ανέπτυξε το θέμα «Ο Ρόλος του Παθολογοανατόμου στη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» η Ψυχολόγος και Συνεργάτης του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτο κ. Αντιγόνη Πρωΐου, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Σεξουαλικότητα και καρκίνος του μαστού» και η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος κ. Μαργαρίτα Μπουλούμπαση η οποία ανέπτυξε το θέμα «Διατροφή κατά του καρκίνου του μαστού».

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Περιστερίου K.κ. Γρηγορίου,  Πανοσιολογιότατος  π. Απόστολος, η Υφυπουργός Εργασίας κ. Μαρία Συρεγγέλα, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος και ο Πολιτευτής κ. Μπάμπης Καραθάνος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου,   Καρδιολόγος        κ. Γεώργιος Μπεκιάρης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε συζήτηση με το κοινό και οι Ομιλητές απάντησαν στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

  Χορηγός της εκδήλωσης:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *